[VIDEO] Restaurant de Heerlijkheid sluit haar deuren

Restaurant De Heerlijkheid aan het Damplein is niet meer weg te denken uit Leidschendam. Toch hebben de eigenaren, Ingrid Blom, Alfred van Kesteren en Oscar van Schijndel besloten om er een punt achter te zetten.

Een plek waar je je thuis voelt
“Gastvrijheid en gezelligheid hebben altijd centraal gestaan bij ons” vertelt Ingrid Blom. Restaurant De Heerlijkheid is een plek waar vele gasten zich thuis en welkom voelen en waar je kan genieten van een hapje en een drankje voor laagdrempelige prijzen. ”In die 13 jaar heb ik heel wat gasten mogen ontvangen, veel vaste gasten zal ik zeker gaan missen”.

Laatste openingsdag
1 november zal restaurant De Heerlijkheid sluiten, wat betekent dat zondag 30 oktober de laatste openingsdag zal zijn. “Wij zijn trots op wat wij bereikt hebben en denken het maximale uit de Heerlijkheid te hebben gehaald. Tijd om een nieuw pad te bewandelen en andere uitdagingen aan te gaan. Voor sommigen onverwachts nieuws, maar voor ons begint een nieuwe periode met meer rust en tijd voor onszelf” aldus Alfred van Kesteren.

Bijzondere jaren
Ingrid, Alfred en Oscar willen al hun gasten bedanken voor het vertrouwen in restaurant De Heerlijkheid. Zij kijken samen terug op mooie en bijzondere jaren