[VIDEO] Veel regen maar toch succesvolle buitenspeeldag

De jaarlijkse Buitenspeeldag in de Prinsenhof heeft dit jaar een extra feestelijk tintje gekregen. Presentatrice Nienke van Dijk van jeugdzender Nickelodeon opende de Buitenspeeldag woensdag op de Richard Krajicek Playground. Kids konden op de foto gaan met SpongeBob Squarepants tijdens deze gezellige speelmiddag. 
 
Meet & Greet met presentatrice Nienke
In heel Nederland staat woensdag 12 juni in het teken van buitenspelen. Tijdens Buitenspeeldag in de Prinsenhof kunnen kinderen meedoen met onder meer longboarden, knutselen en een spel van Avalex. Ook zijn er moestuinactiviteiten, een coole speurtocht door het park en wordt SpongeBob vereeuwigd in stoepkrijt. Als klap op de vuurpijl is er een meet & greet met Nienke van Dijk, presentatrice bij televisienetwerk Nickelodeon. 
 
Televisie op zwart
Nickelodeon zette op deze dag zijn televisiezenders op zwart. Dat betekent dat ze niets uitzonden om de kids te motiveren naar buiten te gaan. Het weer werkte niet helemaal mee met de gedachte, maar de boodschap voor kinderen blijft wel overeind staan.
 
Ondanks de flinke regenbuien is de buitenspeeldag van Nickelodeon toch een succes geworden. Het springkussen was goed gevuld en ook onder de partytenten stond het vol met kids.