[VIDEO] Vrijwilligers van sportverenigingen bloeien op tijdens Sportnetwerkcafé op 25 maart

Sport en Welzijn organiseert op 25 maart weer een sportcafé. Deze editie wordt gehouden in het Raadhuis van Leidschendam. Het Sportnetwerkcafé is een hele mooie gelegenheid waar je met je andere vrijwilligers van sportverenigingen informatie kan halen waar je verder mee kan in je sportvereniging.

Netwerkcafé helpt sportverenigingen verder
Het Sportnetwerkcafé is een inhoudelijke netwerkbijeenkomst voor vrijwilligers en besturen van sportverenigingen in de gemeente Leidschendam-Voorburg. Tijdens de bijeenkomst zijn er workshops. Deze editie is er onder andere een workshop vrijwilligersmanagement. Ook komt er een spreker van NOC-NSF die informatie geeft over hoe je als sportvereniging aan vrijwilligers kunt komen. Karin Pannekoek komt spreken over 50+ sport.

Succesvolle formule
“Tijdens eerdere edities van het Sportnetwerkcafé was er een grote opkomst. Bezoekers hebben er echt wat aan. De verenigingen die aanwezig zijn bloeien er echt van op,” aldus Werff Thomas van SenW.

Datum en locatie
Het Sportnetwerkcafé vindt plaats op 25 maart om 19:00 in het Raadhuis van Leidschendam. Wethouder Nadine Stemerdink opent het café.