Vierde Walking Whisky Dinner 22 november in Leidschendam

22 november 2022 gaat het vierde Leidschendamse Walking Whisky Dinner plaatsvinden. Drankenspeciaalzaak Peet en Het Veur Theater organiseren dit unieke evenement. Het duo zal voor een avondje vol proeven, beleven en genieten zorgen. De vorige edities waren een uitverkocht succes.

De avond
Om 7 uur ’s avonds openen de deuren en om kwart over 7 zal het eerste gerecht uitgeserveerd worden door Het Veur Theater. Bij Drankenspeciaalzaak Peet’s kunt u het glaasje laten vullen met een begeleidende whisky. De avond zal duren tot ongeveer half 10. Alfred van Kesteren van Het Veur Theater en nu nog chef in restaurant De Heerlijkheid: “Het belooft weer een gezellige, informele whiskyproeverij te worden waar genieten van lekker eten, bijzondere whisky’s en een gezellig samenzijn centraal zullen staan.”

Variatie en kwaliteit 
Er zijn 7 whiskeys en 7 gerechten – veel variatie dus. Deze zijn een verassing voor de proever. Het enige bekende is dat er uitsluitend whiskey’s van onafhankelijke bottelaren en hoge kwaliteit geserveerd zullen worden. “Simpel, deze genieten gewoon onze voorkeur omdat ze nagenoeg allemaal uitblinken in geur, smaak en afdronk,” aldus Peter Verbeek. Voor meer informatie en kaarten kun je hier terecht.