Viering Internationale Vrouwendag bij Wijk- en Dienstencentrum de Plint

Na twee coronajaren, waarbij vrouwen fysiek niet bij elkaar konden komen, wordt dit jaar de Internationale Vrouwendag weer groots gevierd. Stichting IBCE en Woej organiseren op zondag 12 maart de viering van Internationale Vrouwendag in Wijk- en Dienstencentrum de Plint in Leidschendam. Dit jaar staat de viering in het teken van “Onbeperkt Leefbaar”.

Paneldiscussie en optreden
Wat kunnen vrouwen doen om het leven in de buurten, wijken en stad weer onbeperkt leefbaar te maken? Hoe kunnen vrouwen onbeperkt zichzelf zijn? En hoe kunnen vrouwen onbeperkt meedoen? Tijdens een paneldiscussie met onder andere wethouder Bianca Bremer hoopt Stichting IBCE en Woej deze middag tot praktische oplossingen kunnen komen en wellicht ook kunnen uitvoeren. De Internationale Vrouwendag wordt natuurlijk ook met muziek gevierd: een optreden van de dansgroep van Creasie. Hapjes en drankjes zijn ook aanwezig.

De viering wordt gehouden van 12:30 tot 16:00 uur en is gratis te bezoeken. Voor meer informatie kan je contact opnemen met Zeynep Killi van Stichting IBCE via telefoonnummer 0655344469 of via de e-mail: zhkilli@gmail.com.