Vliet Awards: stem voor 27 februari op uw favoriete sporter en vrijwilliger

De nominaties voor de Vliet Awards sport en vrijwilliger zijn bekend. Vanaf vandaag kan er daarom gestemd worden op de favoriete sporter en vrijwilliger.

De Vliet Awards
De prijzen zijn in het leven geroepen als waardering voor de inzet van vrijwilligers en sporters in Leidschendam-Voorburg.

De twee betrokken wethouders, Astrid van Eekelen van Sport en Floor Kist van Welzijn, spreken hun waardering uit: “Het is fijn dat het afgelopen jaar de sportverenigingen, sporters en vele vrijwilligers zowel binnen als buiten weer actief bezig konden zijn. Het is belangrijker dan ooit om fit en gezond te blijven, maar ook sociaal betrokken te zijn bij de vele initiatieven in de gemeente. Of het nu gaat om iets kleins als een wandeling tegen eenzaamheid of iets groots zoals het organiseren van een sportevenement. We kunnen dit alleen met elkaar en zijn trots op alle betrokkenen die zich hiervoor inzetten!”

Nominaties
Er zijn in totaal zeventien nominaties, verspreid over zes categorieën: individuele vrijwilliger, vrijwilligersorganisatie, sporter (m/v), sporttalent (m/v), sportteam en onbeperkte topper. Alle namen zijn terug te vinden op www.vlietawards.nl.

Vanaf vandaag kan gestemd worden op de favoriete sporters en vrijwilligers. Stemmen kan via de website van Vliet Awards. Stemmen kan tot uiterlijk 27 februari.

Prijsuitreiking
Op vrijdag 4 maart worden de prijzen overhandigd aan de winnaars. De organisatie laat weten dat ook dit jaar de uitreiking in een besloten, maar feestelijke setting gehouden zal worden. Er wordt een aftermovie gemaakt zodat iedereen een tastbare herinnering heeft.