Vlietkinderen alleen open voor cruciale beroepen

Vlietkinderen biedt vanaf 16 december alleen noodopvang aan kinderen met ouders in cruciale beroepen en aan kwetsbare kinderen. Deze beslissing is genomen na de persconferentie van Mark Rutte waarin bekend gemaakt is dat de scholen dichtgaan tot 19 januari.

Alleen voor cruciale beroepen
LVTV sprak dinsdagochtend met Vlietkinderen: “Wij zijn hard aan de slag om samen met onze partners van het onderwijs op hele korte termijn de noodopvang te regelen. Tijdens de eerste lockdown hebben we veel ervaring opgedaan, dus de plannen van toen halen we uit de kast en voorzien we van een update op de huidige situatie.”

Locaties worden spoedig bekend gemaakt
De klanten van Vlietkinderen krijgen binnenkort te horen welke noodlocaties open gaan voor de ouders en verzorgers die werkzaam zijn in de cruciale beroepsgroepen in de vitale sectoren. Ouders kunnen alleen gebruik maken van de noodopvang als hun beroep valt onder de betreffende sectoren die hier gebruik van kunnen maken. “Het is voor ons allen een bijzondere tijd en wij wensen iedereen veel sterkte. Maak er ondanks alles een gezellige tijd van met elkaar”, aldus Vlietkinderen