Voedselbank Leidschendam-Voorburg heeft voldoende voorraad om open te blijven

Alle inwoners van Leidschendam-Voorburg die gebruik maken van de Voedselbank hoeven zich geen zorgen te maken over de voorraden. Door de vele inzamelingsacties is er voldoende voorraad om ook de komende tijd voedselpakketten te maken.

Sluiting distributiecentrum geen invloed voor Leidschendam-Voorburg 
Door het coronavirus moest het Regionaal Distributie Centrum van Voedselbank Haaglanden sluiten. De Voedselbank Leidschendam-Voorburg krijgt daardoor geen verse producten vanuit het distributiecentrum. Deze worden nu tijdelijk ingekocht bij lokale ondernemers. De gevolgen voor de Voedselbank Leidschendam-Voorburg zijn hierdoor voorlopig beperkt.

Gemeente ondersteunt Voedselbank
De gemeente vindt het erg belangrijk dat in deze moeilijke tijden ook mensen met een laag inkomen gezond kunnen blijven eten. Daarom krijgt de Voedselbank financiële ondersteuning van de gemeente om de pakketten aan te vullen. De gemeente spreekt ook complimenten uit aan alle vrijwilligers van de Voedselbank. Zij zorgen er voor dat arme gezinnen in Leidschendam-Voorburg geholpen worden.

Bijdrage aan de voedselbank
Als jij ook een bijdrage aan de Voedselbank wil geven, kijk dan op voedselbanklv.nl of neem contact op met info@voedselbanklv.nl als je eten wilt doneren. Een gift is ook van harte welkom op NL03ABNA0613 583221 t.n.v. Voedselbank LV.

Foto: Gemeente Leidschendam-Voorburg