Voice kids afgelopen voor Roos Steenbergen

Voor Roos Steenbergen uit Leidschendam zit het The Voice Kids avontuur er op, maar ze kan super trots zijn. Vrijdagvond zong ze in haar battle het liedje ‘Omarm’ van Bløf. Een prachtige samenzang waarbij slechts één zangeres mee kon naar de volgende ronde.

Een waanzinnig jaar voor Roos
Rijswijk.tv sprak na afloop van de uitzending met Roos: ‘Ik vond meedoen aan The Voice Kids een supergaaf avontuur en ik vind het heel erg jammer dat het is afgelopen. Ik heb ontzettend veel geleerd en heel veel leuke en lieve mensen leren kennen. Het was een waanzinnig jaar en ik ben heel erg trots dat ik zo ver ben gekomen.’

BBQ bij Marco Borsato was super
Roos zat in het team van Marco Borsato. Ze vervolgt haar reactie: ‘Dat alle coaches drukten bij mijn blind audition was echt een geweldig moment! En ook met team Marco bij de battles hebben we een hele leuke tijd gehad. De bbq bij Marco thuis was echt super en gelukkig blijf ik altijd onderdeel van team Borsato. Ik ga samen met de andere talenten genieten in de zaal bij de finale.’

Over The Voice Kids
The Voice Kids is de zoektocht naar jong vocaal talent. Kinderen tussen de acht en veertien jaar strijden om de felbegeerde studiebeurs van 25.000 euro.