Walking Hockey voor 55-plussers op Cartouche in Leidschendam

Walking Hockey voor 55-plussers op Hockeyclub Cartouche in Leidschendam: aanmelden is nog steeds mogelijk. Samen met het Ouderenfonds heeft de hockeyclub het Walking Hockey vorig jaar geïntroduceerd. Het is bedoeld voor iedereen die kennis wilt maken met deze aangepaste spelvorm van hockey. Sociaal contact en lekker bewegen staan centraal.

Walking Hockey
Voor iedereen die niet meer zo goed kan of wil rennen en zich toch met hockey bezig wilt houden, is er Walking Hockey. Onder begeleiding van een professionele trainer is het mogelijk om lekker en verantwoord te bewegen, met aan leeftijd aangepaste vormen van het spel. Hockeyervaring is handig, maar zeker geen vereiste.

Deelname
Per seizoen staan 40 trainingen ingepland, met een korte stop in de winter. Deze zijn op dinsdagochtend, van 10 tot 11 uur, met een inloop vanaf 9:30 uur. Verzamelen is in het clubhuis van Cartouche; na afloop is het mogelijk om samen nog een kopje koffie of thee te drinken in het clubhuis. Cartouche werkt met een strippenkaart, waarvan de kosten 100 euro bedragen. Iedere training kost 5 euro, maar de eerste 2 trainingen zijn gratis.

Bereikbaarheid
Eigen makkelijke kleding voldoet, en voor een hockeystick wordt gezorgd door de vereniging. Aanmelden kan via trainer Dave Dommisse. Hij is te bereiken via het e-mailadres dave@hc-cartouche.nl. Het adres van Cartouche: van Ruysdaellaan 3A, 2272 TK Leidschendam.