Wekelijks een uurtje ontspannen en bewegen bij Woej

Stress, slecht slapen en piekeren. Iedereen heeft er wel eens last van. Maar hoe fijn zou het zijn als je goed kunt ontspannen en even rust kan krijgen in je hoofd en lijf? Yoga- en mindfulnessdocente Lenneke Brussee leert het je graag in haar lessen. Vanaf dinsdag 4 april is er elke dinsdagmiddag de mogelijkheid om een uurtje te komen ontspannen bij Wijk- en dienstencentrum De Plint van Woej.

Ontspannen en bewegen
De les wordt zittend op een stoel gegeven. Hierdoor is het voor iedereen geschikt, ook als je een lichamelijke beperking of fysieke klachten hebt. Het doel van de lessen is een uurtje ontspannen en bewegen door zachte yoga oefeningen en ademhaling, een rustpuntje in de week.

Wekelijks
Vanaf dinsdag 4 april kan je elke dinsdag van  15:00 tot 16:00 terecht voor een les bij Wijk- en dienstencentrum De Plint in Leidschendam. De eerste les is gratis en na deze les betaal je € 19,- per maand.

Wil jij je aanmelden voor de wekelijkse lessen vanaf dinsdag 4 april? Meld je dan aan via de website  via de activiteitenkalender van Woej of bel naar 070-205 47 50.