Wekelijks oefenen met het internet tijdens Digitale Spreekuren

Bij alle locaties van Bibliotheek aan de Vliet kan je vanaf nu wekelijks komen oefenen met de computer en het internet tijdens de Digitale Spreekuren. Op een heel eenvoudige en laagdrempelige manier leer je de basis van werken met de computer. Je leert op jouw eigen tempo hoe je bijvoorbeeld belastingaangifte doet, een reis boekt of bankzaken regelt. Daarbij stap je ook in op jouw eigen niveau en helpen er ervaren vrijwilligers als je er niet uit komt.

Vragen op digitaal gebied
Tijdens de digitale spreekuren kan je ook terecht voor vragen op digitaal gebied. Zo kan je bijvoorbeeld vragen stellen over een nieuwe smartphone of tablet als je niet weet hoe deze precies werkt of vragen als hoe je via je e-mail een foto kan versturen. “Stap voor stap zoeken we samen uit hoe je hier het beste mee om kunt gaan”, vertelt Allemaal Digitaal-coördinator Nina.

Wekelijks
Drie maal per week tussen 14.00 en 16.00 uur staan er ervaren vrijwilligers bij alle locaties aan de Bibliotheek aan de Vliet voor je klaar. Elke dinsdag op de locatie in Voorburg, elke donderdag op de locatie in Leidschendam en elke woensdag op de locatie Rijswijk.

Voor meer informatie kun je bellen naar de Bibliotheek aan de Vliet via 070-2400250.