Wie wordt vrijwilliger van het jaar

Ook dit jaar worden in Leidschendam-Voorburg de vrijwilligers bedankt die zich dag in, dag uit met tomeloze kracht inzetten voor anderen.

Nomineren voor vrijwilligersprijs
Zonder vrijwilligers zijn we nergens. Om hen te bedanken voor hun inzet, reikt de gemeente Leidschendam-Voorburg vrijwilligersprijzen uit. Het gaat om twee prijzen, één voor een individuele vrijwilliger die van grote waarde is geweest voor een project of vrijwilligersorganisatie en één voor een vrijwilligersorganisatie die een bijzondere prestatie heeft neergezet in het afgelopen jaar. Nomineren kan tot en met 8 november.

Wie wordt Vrijwilliger van het jaar?
Met de prijzen ‘Vrijwilliger van het jaar’ en ‘Vrijwilligersorganisatie van het jaar’ wil de gemeente Leidschendam-Voorburg alle vrijwilligers bedanken en in het zonnetje zetten.

Belangeloze inzet van ongekende waarde
Wethouder Jan-Willem Rouwendal heeft grote waardering voor vrijwilligers: ‘Vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties betekenen echt iets voor een ander. Ze zetten zich belangeloos in voor eenzame ouderen, zieken, kinderen die een maatje nodig hebben, mensen met een beperking, andere kwetsbare groepen of voor hun vereniging. Heel mooi, en ook noodzakelijk in een samenleving waarin we steeds meer op elkaar zijn aangewezen.’

Uitreiking tijdens feestelijke avond
De  prijzen worden uitgereikt tijdens een feestelijke avond op donderdag 6 december 2018. Inwoners, verenigingen en organisaties uit onze gemeente  kunnen kandidaten voor de individuele vrijwilligersprijs voordragen.

Nomineer jouw favoriete vrijwilliger
Vrijwilligersorganisaties die in aanmerking willen komen voor de organisatieprijs, kunnen zichzelf aanmelden. Nomineren kan via www.vrijwilligerspunt.nl/prijs