Wijklunch bij ’t Loo Voorburg druk bezocht

Afgelopen vrijdag organiseerde Forum Sport en Sport en Welzijn voor de tweede keer een wijklunch in het buurtrestaurant voor de wijkbewoners in Voorburg. Buurtbewoners smulden in buurtcomplex ’t Loo in Voorburg van een heerlijke drie gangenlunch. De middag werd samen met Hanni van Waasdijk van HW Advies en Wijnkoperij van Dop tot een groot succes gemaakt.

Eenzame ouderen uit huis krijgen
Kok Nico Bergers van Forum Sport vertelt dat hij met deze wijklunch probeert om eenzame ouderen uit huis te krijgen en samen te brengen: We hopen hen in een later stadium hier gezamenlijke activiteiten te laten organiseren.’ Op het menu stond bospaddenstoelensoep en nasi met kipsaté. Als toetje werd crème brûlée geserveerd.

Wijklunch
De volgende wijklunch is al gepland en als de verwachtingen kloppen zal ook deze lunch weer goed bezocht worden. Buurtcoach Voorburg-Noord Martijn de Zoete: ‘De wijklunch is een moment waarop mensen samen kunnen komen om gezellig samen te eten en te praten. Ik vind het leuk om te zien en te horen dat mensen hier nog nooit zijn geweest. Het buurtcomplex ligt centraal gelegen in het centrum van Voorburg. Het buurtresto is naar mijn mening een groot succes!’

Vergeet je niet aan te melden
Vrijdag 7 december 2018 staat er van 12:00-14:00 uur weer een wijklunch op het programma in buurtresto ‘t Loo. Voor slechts € 6,- geniet je van een heerlijke drie gangenlunch inclusief drankje. Aanmelden voor de wijklunch doe je door een mailtje te sturen naar: gast@forumsport.nl of bel 06-111 686 28.