Winactie: The Beatles komen naar Leidschendam

Zelfs de assistent-manager van de echte Beatles dacht dat hij John, Paul, George & Ringo hoorde toen hij The Beatles Revival band uit Tsjechië hoorde spelen. En het goede nieuws voor de fans is… Ze komen naar Leidschendam en Leidschendam-Voorburg.tv heeft gratis kaarten voor je!

Grote gelijkenis met de echte Beatles
De recensies over deze band zijn lovend: ‘Ongelofelijk hoe goed deze jongens zijn. Dit ligt aan de kapsels, de kostuums en de originele instrumentmerken als Rickenbacker, Gretsch en Vox. Maar de grootste gelijkenis zit in de muziek. Elk nummer wordt griezelig precies gebracht. Ook de bas wordt nog linkshandig gespeeld, net als Paul McCartney zelf doet. Als de eerste niet Engelse band speelden de Beatles Revival boys drie concerten in de beroemde Cavern Club in Liverpool.

Kaarten winnen?
We hebben op de redactie twee kaarten liggen die we aan jou mogen geven. Like & Share de actie op Facebook en reageer waarom jij er heen wil gaan. De kaarten worden op donderdag 28 februari verloot.

Kaarten bestellen
Op vrijdag 14 juni 2019 komt The Beatles Revival naar het Fletcher Hotel-Restaurant in Leidschendam. Kaarten zijn nu te verkrijgen indien gewenst met een geheel arrangement inclusief diner en overnachting via de balie van het Fletcher Hotel op de Weigelia 22 of via www.fletcherevents.nl. 

Support act door FABruari Four
De FABruari Four is 50 jaar te laat geboren, en daar zijn de fans heel blij mee! Hun zeer geloofwaardige imitatie van de echte FAB 4 wil je volgens de fans niet missen. De perfecte driestemmige vertolking van Beatles-songs wordt nog ondersteund door hun authentieke jaren 60 kleding.