WOEJ krijgt buurtcadeau van Oranje Fonds

In buurten waar de straatprijs van de Nationale Postcodeloterij valt, wordt voor de hele buurt iets leuks gedaan. Dit gaat ook in Leidschendam gebeuren. Het Oranje Fonds verrast Stichting WOEJ dinsdag met een Oranje Fonds Buurtcadeau t.w.v. €3.000.

Buurtcentrum de Plint opknappen
In Leidschendam zijn ze erg blij met het Buurtcadeau. “Wij willen de bijdrage van het Oranje Fonds gebruiken om twee ruimtes binnen buurtcentrum De Plint op te knappen. Sinds kort hebben de taallessen en de creatieve activiteiten een eigen ruimte gekregen. Deze ruimtes zijn nu nog ingericht voor multifunctioneel gebruik, maar we willen ze graag opnieuw inrichten zodat gelijk duidelijk is wat de functie van de ruimte is. We willen de muren opknappen en nieuw meubilair kopen voor beide ruimtes,” aldus Marloes van der Linden, Buurtwerker in Leidschendam.

Over het Oranje Fonds
Het Oranje Fonds bouwt aan een sociale samenleving, waar mensen er voor elkaar zijn en iedereen mee kan doen. Daarom mobiliseert, versterkt en ondersteunt het zoveel mogelijk mensen en organisaties die zorgen dat niemand er alleen voor staat. De steun bestaat uit inspiratie, advies, kennis en geld. Het Fonds kan dit doen dankzij o.a. de Postcode Loterij, de Nederlandse Loterij, Vrienden en bedrijven. Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima zijn het beschermpaar van het Oranje Fonds