Mall of the Netherlands nu officieel geopend in Leidschendam

Donderdag 18 maart is het nieuwe winkelcentrum Westfield Mall Of The Netherlands officieel geopend. De opening stond eigenlijk gepland voor oktober 2020, maar door de coronacrisis werd dit uitgesteld tot maart. Onze verslaggever maakte alvast een foto voor de eerste indruk.

Timing perfect door versoepelingen
Ondanks het feit dat nog steeds niet alles mag is er sinds 16 maart wel een versoepeling voor het winkelend publiek. Bij winkelen op afspraak geldt voor winkels dat er twee klanten per verdieping binnen mogen zijn of één klant per 25 vierkante meter. Allemaal op 1,5 meter afstand van elkaar. Maximaal mogen er vijftig klanten tegelijk in de winkel zijn. De regel dat mensen minimaal vier uur van tevoren een afspraak moeten maken en dat de winkel werkt met tijdvakken van minimaal tien minuten blijft van kracht.

Een oase aan winkels
In de nieuwe shopping mall vindt je meer dan 200 grote winkels die hun merk centraal hebben staan. Ook is er ruimte voor pop-up stores, er is veel horeca en een groot aanbod voor de vrijetijdsbesteding, waaronder een Kinepolis bioscoop, bowling, een grote Gamestate arcadehal en het Instagram worthy Youseum. Kortom, een mall dat je tot nu toe alleen in Azië of Amerika zou verwachten.

Mall of the Netherlands opening Mall of the Netherlands opening Mall of the Netherlands opening Mall of the Netherlands opening
<
>
Foto: LVTV